Jak při migraci probíhá sloučení účtů?

V průběhu migrace byly účty automaticky sloučeny do jedné administrace na základě stejného majitele a z bezpečnostních důvodů i na základě stejných e‑mailových kontaktů.

Všechny účty, které jste u ONEbit obsluhovali ze samostatných administrací, tak nyní můžete pohodlněji spravovat z jedné společné administrace.


Nový hlavní login pro sloučené služby jsme odeslali po sloučení účtů, ale původní přístupové údaje pro správu pouze konkrétních účtů, zůstali také funkční.

Sdílejte článek

Vstupte do světa domén

Každý správný web potřebuje doménu a kvalitní webhosting. Buďte online s námi.