Uložit a publikovat. V čem je rozdíl?

Ukládání zajišťuje, že neztratíte svou práci mezi pracovními relacemi, zatímco publikování umožní, aby byly vaše změny online a viditelné pro návštěvníky vašeho webu. Co dělají tato tlačítka:

Uložit: Když kliknete na tlačítko Uložit, nástroj WebEditor uloží pouze novou verzi vaší stránky včetně šablony, obsahu, obrázků a odkazů v seznamu verzí vaší stránky, které jsou uloženy v databázi WebEditoru.

Uložením stránky se webová stránka automaticky nestane viditelnou online.

uložit

Postup si pravidelně ukládejte, abyste při vytváření svých webových stránek neztratili žádné změny. WebEditor automaticky ukládá vaši práci každé 2 minuty.

Zveřejnit: Zveřejněním se nahradí verze webu jinou verzí. Kliknutím na toto tlačítko provedete změny veřejné.

publokovat

Chcete-li se ujistit, že se vaše změny zobrazí na zveřejněném webu, zkontrolujte web.

Sdílejte článek

Vstupte do světa domén

Každý správný web potřebuje doménu a kvalitní webhosting. Buďte online s námi.